EN | NL
Local search for global leaders,
global search for local executives
We move
you forward
Forward leading:
always keep the end in mind
Exceptional good people
add more value
Exceptional people
create unique value
Leaders that stand out
from the crowd
 

Online webinar: Duurzaamheid vraagt Transformerend Leiderschap

Ray Anderson toonde eind vorige eeuw bij het bedrijf Interface al aan hoe radicaal te transformeren. Door het lezen van Paul Hawken’s ‘The Ecology of Commerce’ besefte hij dat het bedrijf een andere koers moest gaan varen voor een duurzame toekomst. Hij startte ‘Mission Zero’ waarmee Interface een van de eerste toonaangevende duurzame bedrijven ter wereld werd. Vandaag de dag zet Interface in op ‘Climate Take Back’.

Verduurzaming vraagt om transformerend leiderschap. Inclusief en transformerend leiderschap met een evenwichtige focus op People, Planet & Profit. Leiderschap dat de bereidheid toont om sterk te sturen op de missie (het waarom) èn op de visie (het wat). Daarnaast vraagt het om het creëren van grote betrokkenheid binnen de organisatie, zodat innovatie en creativiteit van onderop vrij kan komen. Consultive helpt u om uw organisatie effectief en efficiënt te leiden en uw organisatie naar blijvend, duurzaam, succes te sturen.

Online webinar
Op donderdag 17 juni, van 10.00 – 11.30 uur, organiseren wij een online webinar over transformerend leiderschap. In een drie kwartier durende presentatie neemt Consultive partner Frans Versteeg u mee in wat er nodig is om binnen uw organisatie deze transformatie door te maken. Welke lessen en learnings uit het verleden kunnen we meenemen? Welke veranderslagen dienen er gemaakt te worden? En hoe kunt u deze toepassen binnen uw eigen organisatie? Hierbij komen zowel de duurzame businessmodellen als de innerlijke klimaatverandering aan bod. Na de presentatie is er gelegenheid tot het stellen van vragen en dialoog.

Registeren
Deelname aan deze online webinar is kosteloos.
U kunt zich hier registreren.